}
Αρχική / Slider / Με διάγνωση για ψύξη έστειλαν στο σπίτι του τον εκλιπόντα πρ. Δήμαρχο Αλέκο Λάλο (video+photo)

Με διάγνωση για ψύξη έστειλαν στο σπίτι του τον εκλιπόντα πρ. Δήμαρχο Αλέκο Λάλο (video+photo)

Ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Λάλος περιγράφει τα γεγονότα που προηγήθηκαν του θανάτου του πατέρα του Αλέκου Λάλου και καταγγέλλει λάθος διάγνωση που πιθανότατα οδήγησε στον χαμό του πρώην Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας. Με ανάρτησή του στο facebook παρουσιάζει μια ξεχαρβαλωμένη δημόσια υγεία που αδυνατεί να μεταφέρει εγκαίρως τον ασθενή στα επείγοντα. Ο πρώην Δήμαρχος κατέληξε από καρδιακό επεισόδιο(;!), μια ώρα μετά την επιστροφή του στο σπίτι, με διάγνωση ψύξης. Ο Μιχάλης Λάλος δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά γιατί όπως είπε “έφυγε ο άνθρωπος τζάμπα”.

η ανάρτηση του Αντιδημάρχου στο facebook

katagelia-lalou .
.

Τα συλλυπητήρια του Δήμου

Aποχαιρετάμε τον πρώην δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας Αλέκο Λάλο
Η πόλη μας αποχαιρετά ένα δραστήριο και ασυμβίβαστο δημότη. Τον πρώην δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας Αλέκο Λάλο. Αναμείχθηκε με τα κοινά από νέος και εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος στην πρώτη δημοκρατικά εκλεγμένη δημοτική αρχή μετά τη δικτατορία με το συνδυασμό του δήμαρχου Τάσου Αμπατζή σε δυο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις στις 30/3/1975 και στις επαναληπτικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν μετά την ακύρωση των προηγούμενων στις 13/7/1975. Στα μισά της θητείας αναδείχθηκε από τους συμβούλους της πλειοψηφίας του δημάρχου, διαδεχόμενος τον Τάσο Αμπατζή ο οποίος πέθανε, και παρέμεινε στο αξίωμα από 7/12/1977 έως 1/4/1979. Ο Αλέκος Λάλος τα τελευταία χρόνια υπήρξε ενεργό μέλος και υποστηρικτής της Δύναμης πολιτών, με την οποία εξελέγη δημοτικός σύμβουλος ο γιος του και αντιδήμαρχος οικονομικών Μιχάλης Λάλος.
Ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας εκφράζει στην οικογένειά του και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα θερμά συλλυπητήρια. Η κηδεία του θα τελεστεί δημοσία δαπάνη.

η κηδεία θα τελεστεί την Τρίτη 27/2 στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …