}
Αρχική / Slider / Αυτά έγιναν στο Περιφερειακό Συμβούλιο που θα συζητούσε και το ζήτημα της υπογειοποίησης (photos+video)

Αυτά έγιναν στο Περιφερειακό Συμβούλιο που θα συζητούσε και το ζήτημα της υπογειοποίησης (photos+video)

Ένταση επικράτησε στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής χθες το απόγευμα. Ενδέκατο θέμα στην ημερήσια διάταξη, ήταν η γνωμοδότηση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την υπογειοποίhση μέρους των οδών Πατρ. Κωνσταντινου και Φωκών στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θυμίζουμε ότι στην αντίστοιχη συνεδρίαση, το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας είχε αποφασίσει αρνητικά. Η συνεδρίαση καθυστέρησε να ξεκινήσει περίπου μιάμιση ώρα λόγω διαμαρτυρίας κατοίκων της περιοχής του Μαραθώνα, για το θέμα του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό. Κάτοικοι και μαθητές οι οποίοι αντιδρούν εδώ και χρόνια στην λειτουργία ΧΥΤΑ δεδομένου ότι θα πλήξει ανεπανόρθωτα στην ευρύτερη περιοχή, ζητούσαν να συζητηθεί το θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης. Και ενώ η ένταση φάνηκε να εκτονώνεται όταν το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε να ορίσει ειδική συνεδρίαση την 1/3 για το θέμα και η συνεδρίαση ξεκίνησε, κάποιοι από τους κατοίκους που είχαν παραμείνει, επέμειναν να συζητηθεί το θέμα σε αυτή τη συνεδρίαση. Επικράτησε ολιγόλεπτη ένταση στα “ορεινά” του αμφιθεάτρου που ανάγκασε τον Πρόεδρο να διακόψει την συνεδρίαση.
Στην αίθουσα παραβρέθηκαν από πλευράς Δήμου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης.
Το θέμα αναμένεται να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Δείτε το φωτορεπορτάζ

Επόμενο Προηγούμενο
perifereia-ypogeiopoihsh-01-small
perifereia-ypogeiopoihsh-02-small
perifereia-ypogeiopoihsh-13
perifereia-ypogeiopoihsh-03-small
perifereia-ypogeiopoihsh-04-small
perifereia-ypogeiopoihsh-11
perifereia-ypogeiopoihsh-05-small
perifereia-ypogeiopoihsh-06-small
perifereia-ypogeiopoihsh-12
perifereia-ypogeiopoihsh-07-small
perifereia-ypogeiopoihsh-14
perifereia-ypogeiopoihsh-08-small
perifereia-ypogeiopoihsh-09-small
perifereia-ypogeiopoihsh-10
Επόμενο Προηγούμενο

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …