}
Αρχική / Slider / Πίτα και βραβεύσεις από τον Σκακιστικό Όμιλο (photos)

Πίτα και βραβεύσεις από τον Σκακιστικό Όμιλο (photos)

Η μεγάλη προσέλευση χαρακτήρισε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου. Το Σάββατο 3 Φλεβάρη δεκάδες φίλοι και μέλη του ΣΟΝΦ γέμισαν την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Νεάς Φιλαδέλφειας εκφράζοντας και με αυτό τον τρόπο την αναγνώριση και την υποστήριξή τους στο έργο του συλλόγου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος της πόλης μας Θεόδωρος Μανωλεδάκης, η δημοτική σύμβουλος Χριστίνα Ανδρέου και οι Μυρσίνη Λυμπερτού και Θωμάς Παπαζαχαρίου υπεύθυνοι των σκακιστικών τμημάτων του Πανελληνίου ΓΣ και του ΕΠΑΣ “Αριστοτέλης” Πεύκης αντίστοιχα.
Καθώς η πρόεδρος του ΣΟΝΦ Ευμορφία Κοντιώτη απουσίασε λόγω ασθενείας, το συντονισμό της εκδήλωσης και την παρουσίαση της χρονιάς που πέρασε ανέλαβαν οι Νίκος Μπαλάσκας και Νίκος Σερετάκης. Ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Μπαλάσκας έκανε μια ανασκόπηση της αγωνιστικής δραστηριότητας του ΣΟΝΦ, σημειώνοντας την καλή πορεία στον ΠΟΑ, τη συμμετοχή στην τελική φάση της Α εθνικής, την 2η θέση στο ομαδικό πρωτάθλημα γυναικών Αττικής και την 5η στο κύπελλο κάτω των 12 καθώς και ατομικές επιτυχίες νεαρών σκακιστών. Επίσης ανακοίνωσε ότι το εαρινό όπεν του ΣΟΝΦ θα ξεκινήσει στις 18 Απριλίου ενώ στα τέλη Απριλίου σχεδιάζουμε να πραγματοποιήσουμε το Σχολικό Πρωτάθλημα του Δήμου. Ο Νίκος Σερετάκης αναφέρθηκε στον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του συλλόγου ξεχωρίζοντας την απώλεια του γνωστού βετεράνου σκακιστή Σπύρου Λοβέρδου και την “άδεια” από τα διοικητικά καθήνοντα που δέχθηκε να δώσει το ΔΣ στον επί 13 χρόνια Πρόεδρο του ΣΟΝΦ Οδυσσέα Βαζελάκη.
Βραβεύθηκαν οι αθλητές του ΣΟΝΦ που ξεχώρισαν για τα αποτελέσματά τους σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο: Ο Θοδωρής Καλογριδάκης, που ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας στην προκριματική και την τελική φάση της Α Εθνικής, καλύτερος παίκτης του πρωταθληατος στη σκακιέρα του και 5ος στο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Νεων έως 18 ετών και οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας που βγήκε δευτεραθλήτρια Αττικής (Γκαραβέλα Ρωμυλαία, Κοντιώτη Ευμορφία, Μπαλάσκα Ελένη, Ντάλα Κωνσταντίνα, Σερετάκη Ντίνα, Τσουκαράκη Αθηνά ).
Επίσης έγιναν οι απονομές του Εορταστικού Όπεν “Πρωτοχρονιά 2018” και η εκδήλωση έκλεισε με την καθιερωμένη κλήρωση σκακιστικών βιβλίων για τα παιδιά του ΣΟΝΦ.

photo story

sonf-pita-2018-01 sonf-pita-2018-2 sonf-pita-2018-4 sonf-pita-2018-5 sonf-pita-2018-6

Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.