}
Αρχική / Slider / Ανακοινώθηκε ο ανάδοχος, ξεκινούν άμεσα τα έργα

Ανακοινώθηκε ο ανάδοχος, ξεκινούν άμεσα τα έργα

Όπως πρώτοι από όλους σας είχαμε ενημερώσει ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ήταν θέμα ημερών η ανακοίνωση του αναδόχου της φάσης κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Σήμερα μετά το καταλάγιασμα των πανηγυρισμών από την εκτός έδρας νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού έγινε η επίσημη ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Σήμερα ολοκληρώθηκε από την Δικέφαλος 1924 ΑΕ η διαδικασία επιλογής της αναδόχου εταιρίας για την επόμενη φάση κατασκευής του έργου του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Η φάση αυτή περιλαμβάνει το σύνολο των σκυροδεμάτων και του σιδηρού οπλισμού του φέροντος οργανισμού του γηπέδου, την κατασκευή των πυλώνων, τις υπόλοιπες χωματουργικές εργασίες καθώς επίσης την κατασκευή και την τοποθέτηση των προκατασκευασμένων κερκίδων.
Το χρονοδιάγραμμα της συγκεκριμένης φάσης του έργου υπολογίζεται περίπου στους 14 μήνες. Κατά τη διαδικασία επιλογής η Δικέφαλος 1924 ΑΕ έλαβε πέντε αξιόπιστες προσφορές.
Ανάδοχος εταιρία είναι η ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ ΑΕ μαζί με την εξειδικευμένη εταιρία σκυροδεμάτων ΒΑΓΕΝΑΣ Τεχνική Εταιρία. Να σημειωθεί ότι η εταιρία ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ ΑΕ είναι εκείνη, η οποία υλοποίησε την πρώτη φάση του έργου με τις εκσκαφές – αντιστηρίξεις.
Η έναρξη της εν λόγω φάσης του έργου θα είναι άμεση!

Διαβάστε επίσης

Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους

Ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας –Ν. Χαλκηδόνας στα πλαίσια της ένταξης της πράξης «Δομή Σίτισης και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.