}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Ένωση Γονέων: συμπαράσταση στην οικογένεια του Φιλαδελφειώτη γονέα θύμα τροχαίου

Ένωση Γονέων: συμπαράσταση στην οικογένεια του Φιλαδελφειώτη γονέα θύμα τροχαίου

Ενας νεκρός και τρεις τραυματίες ήταν ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης, στον Ασπρόπυργο.
Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, ένα αυτοκίνητο οδηγούμενο από 26χρονο, προσέκρουσε σε έτερο Ι.Χ που οδηγούσε 32χρονος, το οποίο βρισκόταν σταματημένο σε φανάρι. Στη συνέχεια το δεύτερο όχημα συγκρούστηκε με 2 Ι.Χ. που ήταν επίσης σταματημένα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός 47χρονου άνδρα. Σημειώνεται ότι χρειάστηκε η επέμβαση 11 πυροσβεστών, που έσπευσαν με 4 οχήματα στο σημείο, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον νεκρό και τους τραυματίες, οι οποίοι διακομίστηκαν με ασθενοφόρα σε νοσοκομείο.

Τα συλλυπητήρια της Ένωσης Συλλόγων Γονέων

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου ΝΧ-ΝΧ εκφράζει τα  βαθύτατά  της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη Καίσαρη, πατέρα μαθητών της Α΄ Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου του 2ου  Γυμνασίου και  2ου   Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας αντίστοιχα. Ο άτυχος πατέρας, 47 ετών, ήταν ο νεκρός του τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης  στον Ασπρόπυργο. Επέβαινε  σε ένα από τα  τρία οχήματα που ήταν σταματημένα στη λεωφόρο ΝΑΤΟ και περίμεναν να ανάψει το πράσινο, όταν τέταρτο  αυτοκίνητο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω τους . Kαλούμε την εκπαιδευτική κοινότητα να σταθεί  με κάθε δυνατό τρόπο στο πλευρό της οικογένειας του εκλιπόντος. Οι σκέψεις όλων μας, αυτή τη δύσκολη στιγμή, είναι στα παιδιά και στη μητέρα.

*φώτο αρχείου

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.