}
Αρχική / Slider / Συνάντηση του Μητροπολίτη με τους νέους και κοπή πίτας

Συνάντηση του Μητροπολίτη με τους νέους και κοπή πίτας

Τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Νέας Ιωνίας η πρώτη συνάντηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ με τους Νέους και τις Νέες της Ιεράς Μητροπόλεως για το νέο έτος.
Εντυπωσιακή ήταν και αυτή τη φορά η συμμετοχή μαθητών, φοιτητών και νέων ζευγαριών στην καθιερωμένη πλέον συνάντηση επικοινωνίας και διαλόγου με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Γαβριήλ, η χαρούμενη παρουσία των οποίων συνέβαλε στο γενικότερο εορταστικό κλίμα των ημερών.
Ο Σεβασμιώτατος, παίρνοντας αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα έθεσε ως θέμα συζήτησης την «ομορφιά της ζωής», την ανεκτίμητη αξία και το νόημα της μοναδικής και ανεπανάληπτης ζωής μας, η οποία αποτελεί δώρο του Θεού, αλλά και τον τρόπο που βιώνουμε τον καθημερινό προσωπικό μας αγώνα, παροτρύνοντας όλους να εμπιστευθούμε τη ζωή μας στον Θεό που σκεπάζει και χαριτώνει τον άνθρωπο, αισθανόμενοι τη χαρά του δώρου που Αυτός μας προσφέρει.
Η συζήτηση αναπτύχθηκε εποικοδομητικά, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των παρισταμένων, οι οποίοι κατέθεσαν προσωπικές εμπειρίες, βιώματα και αγωνίες.
Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα, ευχόμενος προς όλους μια καλή, ευλογημένη και δημιουργική χρονιά.
Πριν τη συνάντηση τελέσθηκε η Ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου, ενώ στη συνέχεια προσφέρθηκε κέρασμα.

mitopili-pita-2018-2

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.