}
Αρχική / Αθλητικά Νέα / Tα Πρωτοχρονιάτικα Τουρνουά του ΣΟΝΦ

Tα Πρωτοχρονιάτικα Τουρνουά του ΣΟΝΦ

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι πρώτες διοργανώσεις του ΣΟΝΦ το 2018. Το Σάββατο 6 Ιανουαρίου παίχθηκε ο τελευταίος γύρος του Εορταστικού Όπεν που διεξήχθηκε σε 2 ομίλους με τη συμμετοχή 37 συνολικά σκακιστών και σκακιστριών.
Και στους δύο ομίλους οι πρώτευσαν αθλητές της “Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας” από τη γειτονική Νέα Ιωνία, ο Κωνσταντίνος Πανταζής με 4,5 σε 5 αγώνες στον Α όμιλο και ο Μάριος Αλέξανδρος Προύτσαλης με το ίδιο σκορ στον Β. Ο Σταμάτης Κιούσης του ΑΣΟΠ “Δίας” πέτυχε και αυτός 4,5 πόντους αλλά κατατάχθηκε 2ος στον Β όμιλο μετά την άρση της Ισοβαθμίας. Αναλυτικά στοιχεία μπορείτε να δείτε ΕΔΩ
Παράλληλα διεξήχθηκε το 2ο Εσωτερικό Τουρνουά Κοριτσιών “Μικρές Βασίλισσες” όπου μετείχαν 4 νεαρές σκακίστριες του ΣΟΝΦ.
Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν στην κοπή πίτας του ΣΟΝΦ.
Την Κυριακή 14 Γενάρη ξεκινάνε τα ομαδικά πρωταθλήματα. Ο ΣΟΝΦ αγωνίζεται στον Προκριματικό Όμιλο Α Εθνικής ενώ θα παρατάξει και 1 ομάδα στο ομαδικό κύπελλο Αττικής Φιλίας. Παράλληλα το “αδελφό” σωματείο του ΠΟΣ Πετρούπολης, με το οποία θα αγωνιστούν φέτος αρκετοί παίκτες μας θα λάβει μέρος στον Α όμιλο της Β τοπικής κατηγορίας.

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …