}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Υποδοχή Τίμιας Ζώνης

Υποδοχή Τίμιας Ζώνης

Πανηγυρικά και με ιδιαίτερη λαμπρότητα η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας υποδέχθηκε την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 τη θαυματουργό και πάνσεπτη Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους στα πλαίσια των 90 ετών από τη θεμελίωση του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού των Αγίων Αναργύρων Νέας Ιωνίας.

Την πάνσεπτη Τιμία Ζώνη, η οποία και αποτελεί το μοναδικό σωζόμενο κειμήλιο από τον επίγειο βίο της Παναγίας μας, κόμισε στην Ιερά Μητρόπολη ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Γέροντας Εφραίμ με τη συνοδεία πολεμικού αγήματος.
Τον Γέροντα Εφραίμ υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ στη συμβολή των οδών Ηρακλείου και Κ. Βάρναλη.

Ακολούθησε μεγάλη λιτανευτική πομπή προς τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αναργύρων υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Πολεμικού Ναυτικού και με τη συμμετοχή του Ιερού Κλήρου, Εκπροσώπων Πολιτικών Κομμάτων, Τοπικών Αρχόντων, Προέδρων και Εκπροσώπων Μικρασιατικών Συλλόγων και Σωματείων, Εκπροσώπων Σχολικών μονάδων καθώς και πλήθους πιστών.

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.